Acer Spin 7, cel mai subtire notebook convertibil din lume

Construit dintr-o carcasa compacta, Acer Spin 7 ofera o durata lunga de utilizare a bateriei si niste performante remarcabile. Modelul Spin 7 este prevazut cu o balama inovatoare, care permite rotirea ecranului la 360°, asigurand o flexiblitate maxima.

Notebook-ul Acer Spin 7 vine dotat cu tehnologia Continuum, care poate fi folosit ca laptop sau tableta. In plus, este echipat cu procesor Intel Core i7-7Y75, pe platforma Kaby Lake, tactat la 1.3 GHz cu tehnologia Turbo Boost pana la 3.6 GHz, asigurand o performanta superioara. Acer Spin 7 este dotat cu memorie DDR4 de 8GB si SSD de 256 GB pentru bootare si transfer rapid de date.

Are o greutate extrem de usoara, doar 1,17 kg, iar grosimea extrem de mica: 10,98 mm. Durata de utilizare a bateriei ajunge pana la 8 ore. Ecranul de 14” IPS Full HD e rezistent Corning Gorilla Glass 4, oferind protectie impotriva zgarieturilor.

Acer Spin 7 mai contine: porturi duale USB 3.1 de tip C, tehnologie wireless 2×2 802.11ac MU-MIMO, sistemul de sunet Dolby Audio Premium a fost actualizat pentru un sunet impecabil prin intermediul celor 2 difuzoare integrate cu semnal de iesire.

Pretul de pornire al notebook-ului Acer Spint 7 este de 5.899 lei.

Add Comment