Noul desktop de la Acer, Aspire S24

Acer scoate cel mai nou PC desktop Aspire S24, un model subire cu supradimensiuni. Desktop PC-urile Aspire S24, vin echipate cu procesoare Intel Core de a 8-a generatie. Aspire S24 este un computer cu Windows 10 avand un ecran de 23,8 inci si o rama foarte ingusta de 2,7mm.

Noul desktop all-in-one de la Acer este dotat cu HDD de 1TB, plus un SSD de 128 sau 256GB. Aspire S24 permite funcionalitatea la noi niveluri prin Windows 10, incluzand Microsoft Edge si asistentul virtual Cortana. Conexiunea wireless prin tehnologia Intel Dual Band Wireless-AC, asigura o legatura fiabila si rapida la retea. Echiparea cu subwooferul de 2.1 canale si compatibilitatea cu tehnologiile Dolby Audio Premium si Acer True Harmony, computerul ofera utilizatorilor un bas profund si puternic, ducand la viata cele mai subtile sunete din video si muzica.

Datorita suportului pentru incarcarea wi-fi a echipamentelor compatibile Qi, soclul serveste atat ca statie de incarcare wi-fi, cat si a dispozitivelor mobile, fara grija cablurilor.

Aspire S24 sunt acum disponibile in toate magazinele partenere Acer din Romania, cu preturi incepand de la 6.499 lei.

 

Add Comment